Margareth

Margareth Heuveling was ruim 18 jaar werkzaam in een algemeen ziekenhuis.
Zij heeft onder andere als intensive care verpleegkundige en als team leidinggevende gewerkt. Na een aantal managementopleidingen heeft zij beleid en beheer gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht.
De gezondheidszorg is voor haar een plek waar ze zich helemaal "thuis" voelt en waarin zij de weg goed kent.

Na de enerverende tijd in de zorg is Margareth ruim 4 jaar werkzaam geweest als "Lean specialist". Ze heeft in diverse bedrijven de begrippen "continu verbeteren" en "Lean" geïmplementeerd.
Zij heeft gemerkt dat het werken met mensen in een zorginstelling niet veel anders is dan werken met mensen in een (productie)bedrijf. Uiteindelijk is zoeken naar de bronoorzaak van een probleem hetzelfde proces!

Vanaf februari 2011 is Margareth haar eigen bedrijf gestart.
Haar ambitie is mensen inzicht geven op welke wijze processen anders georganiseerd kunnen worden, waardoor deze effici├źnter verlopen. De productiviteit zal hierdoor toenemen en er zullen minder verspillingen zijn. Dit alles ook nog eens met meer motivatie en werkplezier!
Het ultieme doel is mensen het Lean werken bij te brengen, zodat zij uiteindelijk zelfstandig deze slimmere manier van werken kunnen voortzetten.
Margareth is sinds 2015, door het Amerikaanse TWI Institute, gecertificeerd TWI trainer.

 
Door haar achtergrond in de zorg, haar opleidingen, werkervaring in profit en non-profit bedrijven en haar persoonlijkheid is Margareth inzetbaar op zowel directie- en managementniveau als op de werkvloer. Het werken in zowel de zorg als in bedrijven zorgt ervoor dat ze scherp blijft, waardoor de verschillende opdrachtgevers profiteren van haar brede expertise.