Partners

Margareth Heuveling werkt nauw samen met een aantal collega consultants met expertise op diverse gebieden.
Voor werkzaamheden in de gezondheidszorg in het algemeen en de eerstelijns gezondheidszorg in het bijzonder, maakt zij gebruik van de ervaringsdeskundigheid van onderstaande partners.

Maud van Vlerken MSc.

Maud van Vlerken heeft na de opleiding HBO-V een aantal jaren in het ziekenhuis gewerkt op diverse afdelingen. Na deze klinische werkervaring is zij in 2004 in de huisartsenpraktijk van Ulrich Schultz gaan werken die ook haar opleider was voor de opleiding tot "Master in Advanced Nursing Practice".
Zij heeft een zeer grote rol gespeeld in het Lean inrichten van de huisartsenpraktijk. Vanuit haar ervaringsdeskundigheid ondersteunt zij huisartsen met het implementeren van het Lean werken in alle facetten van de huisartsenpraktijkvoering. Tevens ondersteunt zij huisartsenpraktijken bij het NHG accrediteringsproces.

06-44196771
MaudvanVlerken@outlook.com
www.HuisartsenKerkstraat.nl
www.MargarethHeuvelingConsultancy.nl


Ulrich Schultz, huisarts.

Ulrich Schultz is sinds 1990 arts. Na werkervaring te hebben opgedaan in Duitsland, Engeland en Nederland heeft hij de huisartsenopleiding gevolgd.
Sinds 1996 is hij werkzaam als huisarts in Deurne. In 2007 is hij na het lezen van de resultaten die door het "Virginia Mason Medical Center" zijn bereikt, na het implementeren van het TPS, overtuigd geraakt van het Lean werken.
In 2010 heeft hij samen met Maud van Vlerken en de rest van het team, onder begeleiding van Margareth Heuveling, de huisartsenpraktijk in al zijn facetten Lean ingericht. De praktijk mag met trots 'de eerste LEAN huisartsenpraktijk van Nederland' worden genoemd.
Lean werken kent alleen maar voordelen en om die reden wil Ulrich Schultz zo veel mogelijk (huis)artsen in Nederland laten ervaren wat het Lean werken voor hun kan betekenen.

06-53214725
ulschultz@ezorg.nl
www.HuisartsenKerkstraat.nl
www.MargarethHeuvelingConsultancy.nl  


Selly van Roosmalen, praktijkondersteuner.

Selly is praktijkondersteuner somatiek en werkt sinds 2012 in de eerste Lean huisartsenpraktijk van Nederland. Zij heeft haar opleidingen aan de Hogescholen van Breda en Eindhoven gevolgd. Zij houdt zich in de huisartsenpraktijk bezig met de zorg en begeleiding van patiënten met een chronische aandoening. Daarnaast is zij video coach en begeleidt zij collega praktijkondersteuners.
Selly heeft zich, nadat zij aan den lijve de voordelen van het Lean werken heeft mogen ervaren, intensief geschoold in het Lean werken en wil deze manier van werken overdragen aan huisartsenpraktijken in Nederland om het werk slimmer aan te pakken.PoZoB  Margareth is Preferred Supplier van PoZoB

 

LHV Academie  Margareth geeft workshops in de LHV Academie


CRKBO  Margareth Heuveling Consultancy is een CRKBO geregistreerde instelling


 Margareth is Preferred Supplier van Stichting KOH


 Margareth is Preferred Supplier van Cohesie


 Margareth is Preferred Supplier van Arts en Zorg

 Margareth is Preferred Supplier van ELZHA Margareth is Preferred Supplier van Stichting Utrecht Oost GEZond Margareth is gecertificeerd TWI trainer Margareth heeft een samenwerking met Hogeschool  Arnhem en Nijmegen


Margareth werkt samen met Anton van Lankveld van "Verbeter samen"