Ons Boek

Op donderdag 26 maart 2015 is in Domus Medica te Utrecht ons boek gepresenteerd. Het is het eerste boek dat in Nederland is verschenen dat gaat over 'LEAN in de huisartsenpraktijk' .
Dit boek is het resultaat van vijf jaar Lean implementatie in een huisartsenpraktijk en de vele "Lean in de huisartsenpraktijk" workshops.
Het is een praktisch boek geworden waardoor de lezer een indruk krijgt wat Lean voor zijn praktijkvoering kan betekenen. Na het lezen kan meteen aan de slag worden gegaan met het gehele team.
De hoofdstukken behandelen naast een stukje theorie en de basisprincipes van het Lean werken, de diverse Lean tools en de manier waarop Huisartsenpraktijk Schultz en Van de Kerkhof de Lean vertaalslag heeft gemaakt naar de huisartsenpraktijk. Op het eind wordt ingegaan op veel voorkomende, zeer herkenbare knelpunten, die op een Lean manier kunnen worden opgelost.

Wij willen met dit boek een bijdrage leveren om de huisartsenzorg efficiënter, toekomstbestendiger, klantgerichter, slimmer en met name plezieriger te maken.

Op donderdag 12 november 2015 hebben wij tijdens een Lean workshop voor de LHV-academie in Akersloot ons 1000ste exemplaar mogen overhandigen.
Een hele mijlpaal!!
Op donderdag 9 maart 2017 hebben wij tijdens een Lean workshop voor de LHV-academie in Apeldoorn, ons 2000ste boek mogen overhandigen aan Ella Kalsbeek, voorzitter van de LHV. De investering voor het boek is € 24,50 (incl btw./portokosten).
Voor meer informatie en bestellingen: ulschultz@ezorg.nl